В системі Semantrum користувачі можуть самостійно додавати та видаляти інших користувачів у своєму акаунті.
Додавання користувачів відбувається у налаштуваннях – у вкладці "Ролі".
Для того, щоб
редагувати ролі користувачів, додавати та видаляти користувачів, Вам потрібно
мати відповідні права на редагування ролей. Якщо Ви не бачите такої вкладки або
не можете редагувати дані у ній, зверніться до менеджера підтримки.
Для додавання користувача потрібно на вкладці "Ролі" у налаштуваннях натиснути "Додати користувача", заповнити поля та натиснути "Надіслати".
Після того, як
користувач підтвердить email, він з'явиться у вікні налаштувань ролей
користувачів. Автоматично новий користувач отримає права тільки на перегляд
документів у системі. Якщо необхідно надати новому користувачу права на
редагування тональності, створення тем тощо, це можна зробити у цьому ж вікні
налаштувань, див. інструкцію про ролі користувачів.
Для додавання користувача потрібно на вкладці "Ролі" у налаштуваннях навпроти відповідного користувача натиснути на червону іконку видалення.
Із моменту видалення із системи користувач не зможе заходити в систему та не буде отримувати розсилки, на які був раніше підписаний.