Налаштування користувача

Налаштування користувача

У налаштуваннях користувача можна задати такі параметри роботи у системі:
  1. мова інтерфейсу;
  2. кольорова тема інтерфейсу;
  3. часовий пояс користувача;
  4. початкова сторінка;
  5. ретроспектива;
  6. пароль;
  7. типи ЗМІ, які відображаються у вашому акаунті;
  8. бот та отримання сповіщень у Telegram.
Якщо у вас є права адміністрування користувачів в акаунті, вам буде доступна вкладка Ролі у налаштуваннях.
Крім того, у налаштуваннях ви можете переглянути деталі щодо вашого тарифного пакету (Тарифні обмеження).

Налаштування мови, початкової сторінки та ретроспективи

Для налаштування кабінету відкрите меню акаунту, а потім оберіть пункт Налаштування.





Обирайте потрібні вам вкладки у вікні налаштувань.


Налаштування інтерфейсу та початкової сторінки

На першій вкладці налаштувань (Загальні) ви можете налаштувати мову інтерфейсу.
Початкова сторінка - це та, яка відкривається першою під час входу до системи. Ви можете обрати перегляд тем або перегляд графіків.
Ретроспектива - це той період, за я кий ви бачите дані під час входу до системи. Ви можете обрати день (сьогоднішній), останні 3 або останні 7 днів.

Налаштування кольорової теми

Оновіть свій інтерфейс та оберіть свою улюблену кольорову тему🌈


Часовий пояс

Кожен користувач може налаштувати для себе часовий пояс, за яким він працює у системі. Це налаштування знаходиться у першій вкладці налаштувань - у Загальних налаштуваннях. 
Зверніть увагу:
Часовий пояс впливає на відображення часу публікацій, а також на вибір дат у фільтрі в системі. У системі ви бачите час публікацій відповідно до обраного часового поясу, тому цей час може відрізнятись від часу публікації матеріалів, вказаного на сайтах з інших країн/часових поясів. Якщо ви працюєте у міжнаціональній команді, ви можете досягти однакового відображення часу, якщо оберете у налаштуваннях однаковий часовий пояс. за замовчуванням користувачі отримують часовмй пояс Europe/Kyiv (GMT+02:00).

Налаштування пароля

Під час отримання доступу до системи ви отримуєте пароль, сгенерований системою автоматично. Його не знає ваш менеджер чи будь-хто інший, але цей пароль може бути незручним для запам'ятовування. Ви можете змінити автоматичний пароль на будь-який, біль зручний для вас.  Детальніше про те, як змінити свій пароль або відновити втрачений пароль.

Налаштування медіа типів

Ви можете обрати, які типи ЗМІ відображаються у вашому акаунті. Це налаштування не впливає на збір даних, інших користувачів, та може бути змінене в будь-який час. Наприклад, у ваших темах можуть збиратись соцмережі, але ви у своєму акаунті можете відключити їх відображення. При цьому інші користувачі можуть їх бачити, і ви зможете змінити ці налаштування пізніше та отримати доступ до всіх накопичених даних. Детальніше про те, як налаштувати відображення типів ЗМІ в акаунті.

Налаштування бота та отримання сповіщень у Telegram

У роздала Боти/Підписки ви можете додати бот Semantrum у Telegram для отримання сповіщень за темами або збереженими запитами, а також додати бот до будь-якої вашої групи. Детальніше про те, як налаштувати отримання у Telegram нових публікацій за темоюДетальніше про підключення групи в Telegram до алертів.

Налаштування ролей користувачів

У вкладці Ролі ви можете адмініструвати права користувачів вашого акаунту, а також надсилати запрошення для надання доступу новим користувачам до вашого акаунту. Для цього ви повинны мати права адміністрування користувачів. Якщо у вас немає цих прав, зверніться до вашого менеджера підтримки. Детальніше про ролі і права користувачівДізнатись більше про додавання та видалення користувачів.


Гарного користування системою Semantrum!

    • Related Articles

    • Як змінити свій пароль або відновити втрачений пароль

      Для того, щоб пароль був більш зручним для Вас, Ви можете самостійно змінити його в інтерфейсі. Для цього потрібно зайти у налаштування, обрати вкладку "Користувач", ввести діючий пароль та створити новий пароль. Якщо Ви втратили пароль та не можете ...
    • Як налаштувати отримання у Telegram нових публікацій за темою

      Якщо Ви бажаєте отримувати перелік нових публікацій за вашою темою/темами у Telegram, необхідно виконати певний перелік кроків для налаштування бажаної розсилки. Зверніть увагу: налаштувати розсилку собі може лише авторизований користувач системи ...
    • Як налаштувати отримання негативних публікацій на e-mail або у Telegram

      Як налаштувати збережений запит за негативними публікаціями у темі Крок 1. Оберіть тему/теми, негативні публікації з якої хочете отримувати. Крок 2. У правій панелі фільтрів оберіть вкладку "Емоції", потім вкладку "Негативні публікації", після цього ...
    • Як налаштувати відображення типів ЗМІ в акаунті

      Якщо для повсякденної роботи в системі вам потрібно обирати лише декілька типів ЗМІ, ви можете скористатись налаштуванням відображення типів ЗМІ у вашому особистому кабінеті. В меню системи оберіть пункт Налаштування, далі - Медіа типи, позначте ...
    • Як налаштувати розсилки за збереженими запитами

      Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Створення збереженого ...