Налаштування розсилки за порівнянням двох або більше тем

Налаштування розсилки за порівнянням двох або більше тем

Стандартні налаштування розсилок за темами дозволяють підписатись тільки на одну тему. Якщо вам потрібно відслідковувати декілька тем з вашого акаунту, ви можете підписатись на кожну з них окремо, при цьому обрати різні налаштування для кожної теми. Ви будете отримувати декілька листів (якщо обрали e-mail каналом отримання алертів), окремо стосовно кожної теми. 
Однак, ви можете також налаштувати одну розсилку за декількома темами. Ви будете отримувати всі згадування за темою в одному листі (без сортування на теми), а також зможете отримувати спеціальний звіт - за порівнянням тем. Цей звіт містить основні статистичні показники та графіки. Звіт може бути сформований на декількох темах - від 2 до 5. Такий звіт також можна експортувати з системи в будь-який час. Детальніше про автоматичний звіт з порівняння тем.
Для того, щоб підписатись на розсилки за декількома темами, спочатку знадобиться створити збережений запит (детальніше про збережені запитиза переглядом потрібних тем, а потім - налаштувати розсилки за цим збереженим запитом.

Як налаштувати збережений запит за порівнянням двох або більше тем


Крок 1. Оберіть теми, за якими хочете отримувати звіт з порівнянням тем.
Крок 2. Для того, щоб зберегти стан фільтрів, натисніть на іконку дискетки на панелі роботи з публікаціями  потім вкладку "Зберегти запит".


Крок 4. У вікні роботи зі збереженим запитом перегляньте та оберіть наступні параметри:
  1. Змінити існуючий або Зберегти як новий - в залежності від того, чи ви створюєте новий запит, чи модифікуєте вже існуючий.
  2. Якщо ви створюєте новий запит, оберіть його тип - публічний чи приватний запит, в залежності від того, чи хочете ви, щоб ваш запит відображався для інших користувачів вашого акаунта.
  3. Введіть назву запита.

Крок 5. Натисніть "Зберегти". 

Налаштування розсилки з порівнянням двох або більше тем

Після того, як ви створили необхідний збережений запит, можемо переходити до підключення розсилки за ним. 

Крок 1. Перейдіть до головного меню аккаунту 
Крок 2. Оберіть вкладку "Керування розсилками".



Крок 3. У вікні налаштування розсилок оберіть вкладку "Збережені запити".

Крок 4. Оберіть необхідний, вже створений, збережений запит.

Крок 5. Поставте галочку "Перелік нових публікацій".

Крок 6. Вкажіть канал отримання повідомлень - "На пошту".


Крок 7. 
Оберіть графік отримання повідомлень.
  1. Ви можете отримувати сповіщення за розкладом.
Вкажіть години, у які бажаєте отримувати повідомлення про нові публікації. Якщо, наприклад,  хочете отримувати двічі на день - о 09:00 та 17:00, відповідно, поставте галочки навпроти необхідних годин. 
  1. Ви можете отримувати сповіщення в режимі реального часу.
Якщо бажаєте отримувати нові публікації відразу, як публікація потрапляє у систему Semantrum, - поставте галочку "в режимі реального часу".

Крок 8. У розділі «Додати звіт у вкладення» оберіть Порівняння тем.

Крок 9. Після всіх налаштувань не забудьте натиснути кнопку "Зберегти", після чого можна закрити вікно керування розсилками

Готово! Відтепер Вам будуть надходити повідомлення за збереженими запитом з порівнянням тем.

Зверніть увагу:
  1. Вкладення можуть бути обрані тільки якщо каналом розсилки є e-mail, а також якщо обраний режим відправки розсилок за розкладом.
  2. Звіт формується, якщо обрано від 2 до 5 тем.

Гарного користування системою Semantrum!




    • Related Articles

    • Збережені запити

      Функціонал "Збережені запити" буде корисним, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку за цим станом фільтрів. Ви можете зберегти та ...
    • Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

      Для того, щоб бути постійно у курсі медійних подій навколо бренду, персони чи іншої важливої теми, користувачі Semantrum мають можливість підписатися на розсилки у форматі звітів, дайджестів чи переліку публікацій у форматі docx. чи xlsx. За ...
    • Як налаштувати розсилки за збереженими запитами

      Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Створення збереженого ...
    • Налаштування розсилок зі звітами та вкладеними файлами

      Види розсилок з вкладеними файлами У системі Semantrum є можливість отримувати на e-mail розсилки із вкладеними файлами. Ви можете обрати такі види аттачів (можна отримувати одразу декілька): Прес-кліпінг (перелік публікацій) у Word; Cюжетований ...
    • Як налаштувати розсилки з дайджестами

      Дайджести - це коротка аналітика за темою за сталий проміжок часу, де безпосередньо у тілі листа ви бачите звіт про медіа-активність за темою за основними метриками. Ви можете підписатись на отримання дайджестів за будь-якою темою у вашому акаунті, а ...