Сповіщення про нові публікації під час роботи у системі

Сповіщення про нові публікації під час роботи у системі

Semantrum збирає та додає дані до вашого акаунту в режимі реального часу 24/7. Якщо ви якийсь час працюєте із однією темою або набором фільтрів, система проінформує вас про появу нових публікацій у цій темі або за обраними фільтрами. Semantrum може повідомляти вас про появу нових публікацій під час роботи. Для отримання сповіщень вам потрібно у браузері, з яким ви зараз працюєте, дозволити надсилання спливаючих повідомлень.

Як дізнатись про появу нових публікацій під час роботи у Semantrum

Якщо ви тривалий час працюєте із однією темою або набором фільтрів, або просто залишили відкритою сторінку системи у вашому браузері, система проінформує вас про появу нових публікацій. На панелі роботи з публікаціями з лівої сторони з'явиться індикатор кількості нових публікацій. 



Для того, щоб побачити нові публікації у стрічці, просто натисніть на іконці оновлення поряд із числом кількості нових публікацій.

Зверніть увагу:
  1. Індикатор відображає появу нових публікацій тільки за обраними вами фільтрами та темами, а не в акаунті в цілому. Якщо вам потрібно працювати з усіма публікаціями в акаунті та отримувати сповіщення про появу нових, вийдіть з усіх обраних тем та перевірте обрані фільтри на панелі фільтрів. Детальніше про перегляд тем.
  2. Для того, щоб отримувати сповіщення про нові публікації, обраний період повинен включати час, який ще не настав. Наприклад, якщо ви працюєте із публікаціями за сьогоднішній день, не обмежуйте час на фільтрі, а залиште його на позначці 23.59. Тоді до кінця дня ви будете отримувати повідомлення про появу нових публікацій за цей час.

Як отримувати спливаючі сповіщення про появу нових публікацій

Для того, щоб отримувати спливаючі сповіщення про появу нових публікацій, вам потрібно дати дозвіл своєму браузеру на відправлення вам таких сповіщень від Semantrum. Це можна зробити під час першої спроби системи надіслати вам сповіщення, або пізніше у налаштуваннях дозволів браузера для сайтів.

Якщо ви бачите заблоковане сповіщення зліва від адресної стрічки, натисніть на нього, щоб змінити дозвіл на спливаючі сповіщення.




В будь-який момент ви можете змінити дозволи на сповіщення. Відкрите налаштування безпеки у браузері для сайта (справа від адресного рядка).


Оберіть пункт меню "Налаштування сайту". 



У пункті Спливаючі вікна/переспрямування оберіть варіант "Дозволяти". Після цього поверніться до вікна Semantrum. Браузер запропонує вам перезавантажити сторінку, зробіть це, і після перезавантаження ви будете отримувати сповіщення про нові публікації під час роботи у системі.

Гарного користування системою Semantrum!



    • Related Articles

    • Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

      Для того, щоб бути постійно у курсі медійних подій навколо бренду, персони чи іншої важливої теми, користувачі Semantrum мають можливість підписатися на розсилки у форматі звітів, дайджестів чи переліку публікацій у форматі docx. чи xlsx. За ...
    • Як налаштувати отримання у Telegram нових публікацій за темою

      Якщо Ви бажаєте отримувати перелік нових публікацій за вашою темою/темами у Telegram, необхідно виконати певний перелік кроків для налаштування бажаної розсилки. Зверніть увагу: налаштувати розсилку собі може лише авторизований користувач системи ...
    • Як у системі Semantrum розраховується прогнозна кількість переглядів публікації

      У системі Semantrum для публікацій розраховується прогнозна кількість контактів з публікацією (охоплення). Для кожного з типів ЗМІ використовується окрема методика розрахунку. Контакти (GRP) - це розрахована прогнозна кількість переглядів публікації ...
    • Як налаштувати отримання негативних публікацій на e-mail або у Telegram

      Як налаштувати збережений запит за негативними публікаціями у темі Крок 1. Оберіть тему/теми, негативні публікації з якої хочете отримувати. Крок 2. У правій панелі фільтрів оберіть вкладку "Емоції", потім вкладку "Негативні публікації", після цього ...
    • Про систему Semantrum: основні можливості

      Онлайн-система Semantrum – сервіс для моніторингу та аналізу репутації. Система шукає згадки про ваші та конкурентні бренди, компанії, організації, персони та інші ключові слова в базі даних, зібраних з веб-медіа, соціальних медіа, сайтів відгуків та ...