Як налаштувати отримання негативних публікацій на e-mail або у Telegram

Як налаштувати отримання негативних публікацій на e-mail або у Telegram

Як налаштувати збережений запит за негативними публікаціями у темі


Крок 1. Оберіть тему/теми, негативні публікації з якої хочете отримувати.



Крок 2. У правій панелі фільтрів оберіть вкладку "Емоції", потім вкладку "Негативні публікації", після цього натисніть "ОК".


Крок 3. Для того, щоб зберегти стан фільтрів, натисніть на іконку дискети на панелі роботи з публікаціями   потім вкладку "Зберегти запит".



Крок 4. У вікні роботи зі збереженим запитом перегляньте та оберіть наступні параметри:


  1. "Стан фільтрів" - які фільтри було обрано для збереження, в даному випадку, Ви побачите стан фільтрів за негативною емоцією.
  2. Назва збереженого запиту - введіть назву, що відповідає застосованим фільтрам чи така,  яка буде зрозуміла вам для подальшої роботи з запитом.
  1. "Змінити існуючий" - якщо у Вас вже є збережені запити, натискання призведе до перезапису існуючого (якого - обираєте у полі "Оберіть збережений запит")
  2. "Зберегти як новий" - збереження поточного запиту.
  3. Ви можете зберегти запит як публічний - тоді його зможуть використовувати всі користувачі аккаунту, або як приватний - тоді він буде доступний лише вам.
Крок 6. Натисніть "Зберегти". 

Налаштування розсилки за збереженим запитом за негативними публікаціями


Важливо: налаштувати розсилку собі може лише авторизований користувач системи особисто

Після того, як ви створили необхідні збередні запити, можемо переходити до підключення розсилки за ними. Ви можете отримувати повідомлення на e-mail чи у Telegram, коли у систему будуть надходити документи, що відповідають вашому збереженому запиту.

Крок 1. Перейдіть до головного меню аккаунту.
Крок 2. Оберіть вкладку "Керування розсилками".


Крок 3. У вікні налаштування розсилок оберіть вкладку "Збережені запити".

Крок 4. Оберіть необхідний, вже створений, збережений запит.
Крок 5. Поставте галочку "Перелік нових публікацій"
Крок 6. Вкажіть канал отримання повідомлень - "В Телеграм" чи "На пошту"
Крок 7. Оберіть графік отримання повідомлень.
  1. Ви можете отримувати сповіщення за розкладом.
Вкажіть години, у які бажаєте отримувати повідомлення про нові публікації. Якщо, наприклад,  хочете отримувати двічі на день - о 09:00 та 17:00, відповідно, поставте галочки навпроти необхідних годин. 

  1. Ви можете отримувати сповіщення в режимі реального часу.
Якщо бажаєте отримувати нові публікації відразу, як публікація потрапляє у систему Semantrum, - поставте галочку "в режимі реального часу". 

Важливо! При цьому Ви будете отримувати повідомлення у Telegram у цілодобовому режимі, тобто якщо нова публікація зявиться вночі, то і повідомлення у Telegram надійде вночі.

Крок 8. Після всіх налаштувань не забудьте натиснути кнопку "Зберегти", після чого можна закрити вікно керування розсилками.

Готово! Відтепер Вам будуть надходити повідомлення за збереженими запитами.

Зверніть увагу:
  1. Для того, щоб налаштувати розсилки за декількома збереженими запитами, потрібно обрати окремо кожен запит і перейти до його налаштувань.
  2. Щоб змінити налаштування розсилки або відключити її, треба знову зайти у  меню налаштувань, перейти на “Керування розсилками” і далі актуалізувати налаштування.
  1. Якщо Вам перестали находити розсилки за збереженими запитами у Telegram чи на пошту, зверніться до вашого менеджера підтримки або напишіть у чат в системі. 

Гарного користування системою Semantrum!




    • Related Articles

    • Збережені запити

      Функціонал "Збережені запити" буде корисним, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку за цим станом фільтрів. Ви можете зберегти та ...
    • Як налаштувати розсилки за збереженими запитами

      Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Створення збереженого ...
    • Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

      Для того, щоб бути постійно у курсі медійних подій навколо бренду, персони чи іншої важливої теми, користувачі Semantrum мають можливість підписатися на розсилки у форматі звітів, дайджестів чи переліку публікацій у форматі docx. чи xlsx. За ...
    • Як налаштувати отримання нових публікацій за темою

      Якщо Ви бажаєте отримувати сповіщення за новими публікаціями у Вашій темі/темах у Semantrum, варто підписатися на розсилку за обраною темою. Ви можете підписуватись на декілька розсилок без будь-яких обмежень, обрати канал розсилки, розклад та ...
    • Як налаштувати отримання у Telegram нових публікацій за темою

      Якщо Ви бажаєте отримувати перелік нових публікацій за вашою темою/темами у Telegram, необхідно виконати певний перелік кроків для налаштування бажаної розсилки. Зверніть увагу: налаштувати розсилку собі може лише авторизований користувач системи ...