Як налаштувати отримання у Telegram нових публікацій за темою

Як налаштувати отримання у Telegram нових публікацій за темою

Якщо Ви бажаєте отримувати перелік нових публікацій за вашою темою/темами у Telegram, необхідно виконати певний перелік кроків для налаштування бажаної розсилки.
 
Зверніть увагу: налаштувати розсилку собі може лише авторизований користувач системи особисто

Підключення акаунту до бота Semantrum у Telegram

Перед тим, як розпочинати налаштування розсилки, потрібно впевнитися у тому, що ваш аккаунт підключений до нашого бота у Telegram, який буде надсилати вам розсилки. Для того, щоб підключити власниий аккаунт необхідно перейти у "Головне меню", що знаходиться зверху біля логотипа компанії, під цим значком  та перейти до вкладки "Налаштування" 

Далі, у вікні налаштування акаунту користувача, обрати вкладку БОТИ/ПІДПИСКИ та обрати бажаний варіант каналу отримання розсилки (для Вас особисто чи у групу).

Після того, як Ви оберете необхідний варіант, Вас переадресує на чат у Telegram з ботом Semantrum, до якого будуть приходити ваші розсилки.
Коли в Telegram ви побачите напис про успішну підписку, поверніться до системи та ввімкніть функцію сповіщення.



Супер! Налаштування каналу відправки готово, тепер ми можемо почати роботу щодо налаштування параметрів розсилки.



Налаштування розсилки у Telegram 

Для налаштування розсилок за переліком публікацій за обраною темою можемо скористатися 2 шляхами, тож, для початку розглянемо більш швидкий та зручний.

КРОК 1. Натисність на меню роботи з темою, навпроти обраної теми, за якою бажаєте отримувати алерти

КРОК 2. Оберіть вкладку для налаштування підписки за темою

Таким чином, система одразу перейде до налаштувань розсилки за обраною темою і вам не доведеться обирати її вручну у вікні налаштування розсилки.




Крок 3. Налаштуйте і збережіть параметри розсилки

Перед вами з'явилося вікно налаштування розсилки, для того, щоб сформувати вашу розсилку перейдіть до наступних кроків.

1) Поставте галочку "Перелік нових публікацій"
2) Вкажіть канал отримання повідомлень - "В Телеграм"
3) Вкажіть години та дні, у які бажаєте отримувати повідомлення про нові публікації. Якщо, наприклад, хочете отримувати тричі на день - о 09:00, 12:00 та 17:00, відповідно, поставте галочки навпроти необхідних годин. 
Якщо бажаєте отримувати нові публікації відразу, як публікація потрапляє у систему Semantrum, - поставте галочку "в режимі реального часу".

Важливо! при цьому Ви будете отримувати повідомлення у Telegram у цілодобовому режимі, тобто якщо нова публікація з'явиться вночі, то і повідомлення у Telegram надійде вночі. 
Ви можете використовувати одночасно налаштування отримання публікацій в режимі реального часу та з вихідними чи без них, якщо не потребуєте сповіщень у суботу та неділю.

4) Після всіх налаштувань не забудьте натиснути кнопку "Зберегти", після чого можна закрити вікно керування розсилками.

Готово! Відтепер до вашого чату чи групи у Telegram будуть надходити повідомлення щодо нових публікацій за темою/темами.

Налаштувати розсилку можна також  у головному меню аккаунту. Для цього необхідно перейти до головного меню та обрати вкладку "Керування розсилками".


Далі перед вами з'явиться вікно налаштування розсилки, де потрібно буде обрати бажану тему та виконати ті ж самі кроки, що були описані вище.

Зверніть увагу
  1. Для того, щоб налаштувати розсилки за декількома темами, потрібно обрати окремо кожну тему і перейти до її налаштувань 
  1. Якщо Вам перестали находити розсилки за темою/темами у Telegram, зверніться до вашого менеджера підтримки або напишіть у чат в системі. 


Гарного користування системою Semantrum!


    • Related Articles

    • Як налаштувати отримання нових публікацій за темою

      Якщо Ви бажаєте отримувати сповіщення за новими публікаціями у Вашій темі/темах у Semantrum, варто підписатися на розсилку за обраною темою. Ви можете підписуватись на декілька розсилок без будь-яких обмежень, обрати канал розсилки, розклад та ...
    • Як налаштувати розсилки за збереженими запитами

      Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Створення збереженого ...
    • Як налаштувати отримання негативних публікацій на e-mail або у Telegram

      Як налаштувати збережений запит за негативними публікаціями у темі Крок 1. Оберіть тему/теми, негативні публікації з якої хочете отримувати. Крок 2. У правій панелі фільтрів оберіть вкладку "Емоції", потім вкладку "Негативні публікації", після цього ...
    • Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

      Для того, щоб бути постійно у курсі медійних подій навколо бренду, персони чи іншої важливої теми, користувачі Semantrum мають можливість підписатися на розсилки у форматі звітів, дайджестів чи переліку публікацій у форматі docx. чи xlsx. За ...
    • Як налаштувати розсилки з дайджестами

      Дайджести - це коротка аналітика за темою за сталий проміжок часу, де безпосередньо у тілі листа ви бачите звіт про медіа-активність за темою за основними метриками. Ви можете підписатись на отримання дайджестів за будь-якою темою у вашому акаунті, а ...