Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

Для того, щоб бути постійно у курсі медійних подій навколо бренду, персони чи іншої важливої теми, користувачі Semantrum мають можливість підписатися на розсилки у форматі звітів, дайджестів чи переліку публікацій у форматі docx. чи xlsx.

За допомогою розсилок Ви зможете:
  1. Отримати перелік нових згадувань за темою у тілі листа та/або у сформованому звіті;
  2. Обирати канал відправки розсилок (e-mail чи Telegram, для Вас особисто чи у групу);
  3. Отримувати алерти про появу нових згадувань за обраним розкладом або у режимі реального часу;
  4. Отримати щотижневийщоденний або щомісячний короткий дайджест з ключовими показниками PR-активності: динаміка згадок за тиждень, тональність, роль в публікації, найважливіші публікації;
  5. Налаштувати розсилки за вашим персональним набором фільтрів за допомогою збережених запитів.

Користувачам доступні три типи розсилок - розсилки за новими публікаціями за темами, дайджести за темами та розсилки за збереженим запитами. 

Розсилки за темою

Якщо Ви бажаєте отримувати перелік чи звіт за останніми публікаціями за Вашою темою чи темами у Semantrum, варто підписатися на розсилку за обраною темою. Ви можете підписуватись на декілька розсилок без будь-яких обмежень.

Для розсилок по новим надходженням у рубрики можна налаштувати такі додаткові параметри:
  1. Обрати формат відображенння розсилки у вигляді переліку публікацій у листі та (або) вкладенні до листа;
  2. Час відправки (розклад надходження розсилок на кожен день тижня або обрати надходження в режимі реального часу);
  3. Канал відправки (e-mail чи Telegram);
  4. Типи вкладень (можна отримувати лише на e-mail) - прес-кліпінг (перелік публікацій), сюжетований прес-кліпінг (детальніше про сюжетування)скорочені тексти згадувань (детальніше про скорочені тексти), автоматичні звіти у формата docx. чи xlsx, pptx. сюжетований прес-кліпінг, спеціальні експорти з сортуванням за потребами користувача (налаштовується менеджерами за Вашим запитом).
Зверніть увагу:
Вкладення можуть бути обрані тільки якщо каналом розсилки є e-mail, а також якщо обраний режим відправки розсилок за розкладом.

Розсилки за збереженими запитами

Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Ви можете отримувати повідомлення на e-mail чи у Telegram, коли у систему будуть надходити документи, що відповідають вашому збереженому запиту, а також користуватись іншими налаштуваннями алертів - додавати файли у вкладення, підписуватись на дайджести тощо. Детальніше про налаштування збережених запитів.

Приклади налаштування розсилок за збереженими запитами

За однією темою можна налаштувати такі збережені запити та розсилки за ними:
  1. тільки негативні публікації,
  2. тільки публікації з певних джерел,
  3. тільки публікації, де зустрічаються певні слова, тощо.
За декількома темами можна налаштувати такі збережені запити та розсилки за ними:
  1. тексти публікацій за декількома темами у одному листі,
  2. порівняння тем між собою, наприклад, при конкурентному аналізі.

Дайджести

Дайджести - це коротка аналітика за темою за сталий проміжок часу, де безпосередньо у тілі листа ви бачите звіт про медіа-активність за темою за основними метриками. 

У системі доступні для вибору такі види дайджестів: 
  1. Щоденні дайджести - надсилаються в обраний вами час, з вихідними включно, включають аналітику за період з 00:01 до 23:59 минулого дня.
  2. Щотижневі дайджестинадсилаються в обраний вами день тижня та години, включають аналітику за повні минулі 7 днів. Містять за замовчуванням у вкладенні перелік публікацій в Excel.
  3. Щомісячні дайджести - надсилаються о 9 годині ранку 1-го числа, включають аналітику за минулий місяць. Містять за замовчуванням у вкладенні звіт за місяць у форматі .pptx.

Гарного користування системою Semantrum!

    • Related Articles

    • Збережені запити

      Функціонал "Збережені запити" буде корисним, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку за цим станом фільтрів. Ви можете зберегти та ...
    • Налаштування розсилки за порівнянням двох або більше тем

      Стандартні налаштування розсилок за темами дозволяють підписатись тільки на одну тему. Якщо вам потрібно відслідковувати декілька тем з вашого акаунту, ви можете підписатись на кожну з них окремо, при цьому обрати різні налаштування для кожної теми. ...
    • Як налаштувати розсилки за збереженими запитами

      Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Створення збереженого ...
    • Як налаштувати розсилки з дайджестами

      Дайджести - це коротка аналітика за темою за сталий проміжок часу, де безпосередньо у тілі листа ви бачите звіт про медіа-активність за темою за основними метриками. Ви можете підписатись на отримання дайджестів за будь-якою темою у вашому акаунті, а ...
    • Як налаштувати отримання негативних публікацій на e-mail або у Telegram

      Як налаштувати збережений запит за негативними публікаціями у темі Крок 1. Оберіть тему/теми, негативні публікації з якої хочете отримувати. Крок 2. У правій панелі фільтрів оберіть вкладку "Емоції", потім вкладку "Негативні публікації", після цього ...