Як видалити декілька публікацій одразу

Як видалити декілька публікацій одразу

Якщо ви вирішили видалити не одну публікацію, а декілька доразу, ви можете скористатись інструментом масового видалення публікацій.

Масове видалення публікацій у темі


КРОК 1. Оберіть публікації,  які потрібно видалити. 

Якщо ви працюєте в одній темі та вам потрібно видалити із неї певні публікації, оберіть їх за чекбоксами на картках публікацій.


Або ви можете обрати всі відфільтровані публікації через чек-бокс на верхній панелі.
КРОК 3. Далі натисніть на іконку видалення на панелі дій з публікаціями

КРОК 4.  Перегляньте теми, з яких вибуде видалений документ, введіть кількість обраних для видалення публікацій та підтвердіть вибір.
Введення кількості обраних для видалення публікацій потрібно для захисту від випадкового видалення публікацій.

Система попередить вас, що публікації будуть видалені із тієї теми, в якій ви працюєте зараз.  


Зверніть увагу:
Якщо ви працюєте в одній темі та плануєте використовувати інструмент масового видалення публікацій, вони будуть видалені тільки з цієї теми. Якщо ці документи належать також до інших тем, то в цих темах дані публікації залишаться. Для того, щоб видалити публікацію з усіх тем, до яких вона входить, відкрийте публікацію та видаліть її (детальніше про те, як видалити публікацію). Або оберіть всі потрібні теми та видаліть публікацію масовим інструментом видалення публікацій.

Масове видалення публікацій з декількох/усіх тем


КРОК 1. Оберіть теми, з яких будуть видалятися публікації та натисніть "ОК". 


Якщо публікації, які потрібно видалити, належать декільком темам та їх потрібно видалити із всіх цих тем, потрібно провести масове видалення публікацій під час роботи з усіма потрібними темами. Дізнайтесь більше про перегляд тем.
Щоб працювати у декількох темах одночасно оберіть потрібні теми чекбоксами біля їх назв та натиність ОК під списком тем.

КРОК 2. Оберіть публікації,  які потрібно видалити.

КРОК 3. Далі натисніть на іконку видалення на панелі дій з публікаціями

КРОК 4. Перегляньте теми, з яких вибуде видалений документ, введіть кількість обраних для видалення публікацій та підтвердіть вибір.
Введення кількості обраних для видалення публікацій потрібно для захисту від випадкового видалення публікацій.

Система попередить вас, що публікації будуть видалені із тих тем, в яких ви працюєте зараз.  

Зверніть увагу:
  1. Ви можете одночасно видаляти 3 000 публікацій. Якщо ви оберете більше публікацій, система опрацює тільки перших 3 000 публікацій.
  2. Документи будуть видалені тільки у обраній вами темі/темах.
  3. Документи будуть видалені для всіх користувачів акаунту.
  4. Під час видалення публікацій із акаунту також видаляються теги, тональність, усі показники, що належали публікації.
  5. Якщо необхідно повернути публікацію до теми, це можна зробити шляхом повторного наповнення даної теми документами за потрібний період. Дізнайтесь більше про заповнення тем публікаціями за попередні періоди.
  6. Для того, щоб мати можливість видаляти документи, користувач повинен мати відповідні права (дізнатись більше про ролі і права користувачів). 

Використання попереднього перегляду публікацій та пошуку за ключовими словами для вибору публікацій, які потрібно видалити

Для того, щоб оцінити, чи потрібно видаляти публікацію, але не заходити безпосередньо у документ, ви можете скористатись функцією попереднього перегляду.

Якщо ви помітили,  в системі є схожі публікації, які потрібно видалити, ви можете здійснити пошук за словами або фразою, які зустрічаються у публікації. У віконці пошуку ви може використовувати як прості запити за одним словом, так і більш складні із використанням спеціальних символів. Дізнайтесь більше про пошук публікацій в темі



Тепер ви можете застосувати інструмент масового видалення публікацій.


    • Related Articles

    • Як видалити публікацію

      В системі Semantrum користувачі мають можливість видаляти окремо вибрані документи або масив даних з теми/тем. Для того, щоб видалити документ, відкрийте його. У правій панелі вказано, до яких тем потрапила дана публікація. Якщо ви знаходитесь у ...
    • Масове тегування публікацій

      В системі Semantrum користувачі можуть додавати теги в публікації - мітки, за якими зручно в подальшому аналізувати масив даних. В системі також можна налаштувати автоматичне додавання тегів за наявністю в публікаціях певних ключових слів. Дізнайтесь ...
    • Як змінити тональність декількох публікацій одразу

      Якщо вам потрібно змінити тональність не однієї публікації, а декількох доразу, ви можете скористатись інструментами масової зміни тональності, а також зміни тональності сюжетів. Зверніть увагу: Ви можете одночасно змінювати тональність у 3 000 ...
    • Чому ця публікація потрапила до теми?

      Під час моніторингу трапляються випадки, що до теми потрапили документи, які не відповідають очікуваним результатам пошуку чи потребують більшої конкретизації. Такі ситуації можуть виникнути з різних причин але їх можна уникнути, якщо краще ...
    • Видалення теми

      В системі Semantrum користувачі мають можливість видаляти раніше створені теми. Для того, щоб мати можливість створювати, редагувати та видаляти власні теми, користувач повинен мати відповідні права. Користувачі також можуть мати права видаляти теми, ...