Як налаштувати отримання нових публікацій за темою

Як налаштувати отримання нових публікацій за темою

Якщо Ви бажаєте отримувати сповіщення за новими публікаціями у Вашій темі/темах у Semantrum, варто підписатися на розсилку за обраною темою. Ви можете підписуватись на декілька розсилок без будь-яких обмежень, обрати канал розсилки, розклад та вкладені файли.

Налаштування розсилки за темою

Для налаштування розсилок за переліком публікацій за обраною темою можемо скористатися 2 шляхами, тож, для початку розглянемо більш швидкий та зручний.

КРОК 1. Натисніть на меню роботи з темою, навпроти обраної теми, за якою бажаєте отримувати алерти

КРОК 2. Оберіть вкладку для налаштування підписки за темою

Таким чином, система одразу перейде до налаштувань розсилки за обраною темою і вам не доведеться обирати її вручну у вікні налаштування розсилки.



Перед вами з'явилося вікно налаштування розсилки, для того, щоб сформувати вашу розсилку перейдіть до наступних кроків.


КРОК 3. Поставте галочку "Перелік нових публікацій"
КРОК 4. Вкажіть канал отримання повідомлень - "В Телеграм" чи "На пошту". Дізнатись більше про отримання у Telegram нових публікацій за темоюЯкщо Ви обрали e-mail каналом повідомлень, ви можете додатково обрати вкладені файли до листа, а також - додати до розсилок за обраним Вами розкладом ще 3 види розсилок: щоденні, щотижневі, щомісячні дайджести.
КРОК 5. Оберіть графік отримання повідомлень. Ви можете обирати день та години. коли ви хочете отримувати розсилку.
  1. Ви можете отримувати сповіщення за розкладом.
Вкажіть години, у які бажаєте отримувати повідомлення про нові публікації. Якщо, наприклад,  хочете отримувати двічі на день - о 09:00 та 17:00, відповідно, поставте галочки навпроти необхідних годин. 
Ви можете отримувати сповіщення в режимі реального часу.
Якщо бажаєте отримувати нові публікації відразу, як публікація потрапляє у систему Semantrum, - поставте галочку "в режимі реального часу".
Важливо! При цьому Ви будете отримувати повідомлення на e-mail чи у Telegram у цілодобовому режимі, тобто якщо нова публікація з'явиться вночі, то і повідомлення у Telegram надійде вночі. 

КРОК 6. Після всіх налаштувань не забудьте натиснути кнопку "Зберегти", після чого можна закрити вікно керування розсилками.

Готово! Відтепер Вам будуть надходити повідомлення за обраною темою.

Налаштувати розсилку можна також  у головному меню аккаунту.

КРОК 1. Необхідно перейти до головного меню.

КРОК 2. Обрати вкладку "Керування розсилками".


Далі перед вами з'явиться вікно налаштування розсилки, де потрібно буде обрати бажану тему та виконати ті ж самі кроки, що були описані вище. Ви також можете обрати у цьому меню вкладку Збережені запити та підписатись на розсилки за збереженими запитами. Детальніше про те, як налаштувати розсилки за збереженими запитами.

Зверніть увагу
  1. Для того, щоб налаштувати розсилки за декількома темами, потрібно обрати окремо кожну тему і перейти до її налаштувань.
  1. Якщо Вам перестали находити розсилки за темою/темами у Telegram чи на e-mail, будь ласка, зверніться до вашого менеджера підтримки або напишіть у чат в системі. 

Гарного користування системою Semantrum!




    • Related Articles

    • Як налаштувати отримання у Telegram нових публікацій за темою

      Якщо Ви бажаєте отримувати перелік нових публікацій за вашою темою/темами у Telegram, необхідно виконати певний перелік кроків для налаштування бажаної розсилки. Зверніть увагу: налаштувати розсилку собі може лише авторизований користувач системи ...
    • Як налаштувати отримання негативних публікацій на e-mail або у Telegram

      Як налаштувати збережений запит за негативними публікаціями у темі Крок 1. Оберіть тему/теми, негативні публікації з якої хочете отримувати. Крок 2. У правій панелі фільтрів оберіть вкладку "Емоції", потім вкладку "Негативні публікації", після цього ...
    • Як налаштувати розсилки за збереженими запитами

      Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Створення збереженого ...
    • Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

      Для того, щоб бути постійно у курсі медійних подій навколо бренду, персони чи іншої важливої теми, користувачі Semantrum мають можливість підписатися на розсилки у форматі звітів, дайджестів чи переліку публікацій у форматі docx. чи xlsx. За ...
    • Як налаштувати розсилки з дайджестами

      Дайджести - це коротка аналітика за темою за сталий проміжок часу, де безпосередньо у тілі листа ви бачите звіт про медіа-активність за темою за основними метриками. Ви можете підписатись на отримання дайджестів за будь-якою темою у вашому акаунті, а ...