Налаштування розсилок зі звітами та вкладеними файлами

Налаштування розсилок зі звітами та вкладеними файлами

Види розсилок з вкладеними файлами


У системі Semantrum є можливість отримувати на e-mail розсилки із вкладеними файлами. Ви можете обрати такі види аттачів (можна отримувати одразу декілька): 
  1. Прес-кліпінг (перелік публікацій) у Word;
  2. Cюжетований прес-кліпінг (детальніше про сюжетування) у Word;
  3. Cкорочені тексти згадувань (детальніше про скорочені тексти) у Word;
  4. Автоматичні звіти у формата docx. ,xlsx. чи pptx. ;
  5. Спеціальні експорти з сортуванням за потребами користувача (налаштовується менеджерами за Вашим запитом);
  6. Звіт із порівнянням тем, при виборі двох або більше тем (Дізнатися більше про налаштування розсилок з порівнняням двох або більше тем).
Зверніть увагу:
  1. Розсилки з вкладеннями можна налаштувати, якщо ви обираєте отримання розсилок за розкладом (а не у реальному часі) та на пошту.
  2. Ви можете обрати декілька видів розсилок зі звітами чи вкладеними файлами, у такому разі, усі вони будуть приходити на Вашу пошту в одному листі у вказані Вами години.
  3. Розсилки звітів з порівнянням рубрик можна налаштувати у режимі "Збережені запити" коли у запиті, за яким формується розсилка, обрано дві або більше тем.

Налаштування розсилки з вкладеними файлами


Крок 1. Перейдіть до головного меню аккаунту
Крок 2. Оберіть вкладку "Керування розсилками".




Крок 3. Оберіть необхідну тему.



Крок 4. Поставте галочку "Перелік нових публікацій".

Крок 5. Вкажіть канал отримання повідомлень - "На пошту"

Крок 6. Оберіть графік отримання повідомлень.
  1. Ви можете отримувати сповіщення за розкладом.
Вкажіть години, у які бажаєте отримувати повідомлення про нові публікації. Якщо, наприклад,  хочете отримувати двічі на день - о 09:00 та 17:00, відповідно, поставте галочки навпроти необхідних годин. 

Ви можете отримувати сповіщення в режимі реального часу.
Якщо бажаєте отримувати нові публікації відразу, як публікація потрапляє у систему Semantrum, - поставте галочку "в режимі реального часу".


Крок 7. Оберіть потрібний звіт  або декілька у розділі "Додати звіт у вкладення".

Крок 8.  Після всіх налаштувань не забудьте натиснути кнопку "Зберегти", після чого можна закрити вікно керування розсилками.


Готово, Ваші розсилки налаштовано!

Які ще є варіанти отримання даних на пошту?
Додаткові файли-вкладення ви отримаєте також, якщо підпишетесь на отримання дайджестів - короткої аналітики за темою або збереженим запитом. Щотижневі дайджести містять за замовчуванням у вкладенні перелік публікацій в Excel. Щомісячні дайджести містять за замовчуванням у вкладенні звіт за місяць у форматі .pptx.

Гарного користування системою Semantrum!


    • Related Articles

    • Розсилки (алерти) у Semantrum: огляд функцій

      Для того, щоб бути постійно у курсі медійних подій навколо бренду, персони чи іншої важливої теми, користувачі Semantrum мають можливість підписатися на розсилки у форматі звітів, дайджестів чи переліку публікацій у форматі docx. чи xlsx. За ...
    • Налаштування розсилки за порівнянням двох або більше тем

      Стандартні налаштування розсилок за темами дозволяють підписатись тільки на одну тему. Якщо вам потрібно відслідковувати декілька тем з вашого акаунту, ви можете підписатись на кожну з них окремо, при цьому обрати різні налаштування для кожної теми. ...
    • Як налаштувати розсилки з дайджестами

      Дайджести - це коротка аналітика за темою за сталий проміжок часу, де безпосередньо у тілі листа ви бачите звіт про медіа-активність за темою за основними метриками. Ви можете підписатись на отримання дайджестів за будь-якою темою у вашому акаунті, а ...
    • Як налаштувати розсилки за збереженими запитами

      Розсилка за збереженими запитами буде корисна, якщо Ви часто користуєтесь всередині тематичної стрічки певним набором фільтрів чи виконуєте додатковий пошук та хотіли б відслідковувати динаміку публікацій за цим станом фільтрів. Створення збереженого ...
    • Експорти у Semantrum

      У системі Semantrum доступний 22 варіанти експорту. Вони відрізняються між собою за форматами, даними, типами, тощо. У цій статті ми перелічимо всі існуючі у системі формати експортів. Основні види експортів, доступні в системі, - це експорти звітів ...