Як самостійно керувати моніторингом соцмереж у Semantrum?

Як самостійно керувати моніторингом соцмереж у Semantrum?

Інтеграція Semantrum та BrandVox 

BrandVox - це комплексний інструмент аналітики соціальних медіа з social listening і плануванням публікацій, який пропонує детальне відстеження конкурентів, інсайтів та аналітику для оптимізації вашої стратегії в соціальних мережах.
Для кращого відстеження публікацій з соцмереж Semantrum пропонує користувачам самостійно додавати до моніторингу потрібні сторінки та хештеги (для Instagram). Завдяки інтеграції з BrandVox користувачі Semantrum можуть не тільки самостійно керувати додаванням джерел та хештегів до моніторингу у системі без звернень до менеджерів, але й отримувати стабільний та максимально повний (який можливо отримати від самої соцмережі методом API) потік інформації. 
Наразі клієнтам Semantrum доступна інтеграція з BrandVox в частині моніторингу визначених сторінок Facebook та Instagram, згадувань (через @) бізнес-сторінок користувача в Facebook та Instagram, а також хештегів в Instagram.

Як додати джерела та хештеги до моніторингу

Для того, щоб додати до моніторингу в  Semantrum певні сторінки те хештеги, потрібно зареєструватись у BrandVox, залогінитись через вашу сторінку в соцмережі, прив'язану до бізнес-акаунту в Facebook та Instagram та створити проект для моніторингу. Кожен проект дає можливість моніторити до 20 сторінок в кожній соцмережі та до 30 хештегів в Instagram. 
Зверніть увагу: 
BrandVox має можливість відстежувати тільки сторінки в соцмережах, не особисті акаунти користувачів.

Будь ласка, ознайомтесь з інструкціями та виконайте необхідні кроки:

Готово! Додані вами сторінки та хештеги будуть скануватись та додаватись у ваш акаунт у  Semantrum автоматично.

Зверніть увагу: 
  1. Всі пости, знайдені за сторінками та хештегами у ваших проектах, будуть додані до системи. В ваш акаунт потраплять ті публікації, які задовольняють умови налаштованих у вашому акаунті тем. Якщо всі ваші теми налаштовані за ключовими словами, в ці теми будуть додані виключно ті публікації з ваших проектів в BrandVox, які містять ключові слова з ваших налаштувань у Semantrum. Якщо вам потрібна допомога із налаштуванням теми, щоб додати потрібні ключові слова, зверніться будь ласка до менеджера підтримки або напишіть у чат в системі.
  2. Ви також можете налаштувати в Semantrum окремі теми за певними джерелами таким чином, щоб у тему потрапляли всі публікації із визначених джерел, або публікації із визначених джерел з певними ключовими словами. Ці джерела можуть співпадати із джерелами, які ви додали до своїх проектів в BrandVox. Для того, щоб налаштувати таку тему, зверніться будь ласка до менеджера підтримки або напишіть у чат в системі.
  3. Згадування (через @) ваших бізнес-сторінок у соцмережах автоматично починають моніторитись після створення першого проекту. Ці пости також ви будете отримувати у ваших темах в Semantrum, якщо будуть містити додані у темах ключові слова. Окремо також можна налаштувати додавання в певну тему/теми всіх постів із згадуваннями ваших сторінок. Для того, щоб налаштувати таку тему, зверніться будь ласка до менеджера підтримки або напишіть у чат в системі.

FAQ

Чому я бачу у статистиці згадувань з Instagram джерело Instagram User?
Всі пости, які зібрані через BrandVox за пошуком хештегу в Instagram, будуть походити із одного і того ж джерела, - Instagram User. Виглядатиме це ось так:



Instagram анонімізує публікації, знайдені за хештегами методом збору даних через API, тому встановити джерело - конкретну сторінку в Instagram, - не дає можливість сама соцмережа. Ви можете перейти на оригінал поста для того, щоб побачити, хто є автором того чи іншого поста. Якщо ви часто працюєте зі статистичними даними в інтерактивному дашборді і хотіли б приховати це джерело з деяких візуалізацій, зверніться будь ласка до менеджера підтримки або напишіть у чат в системі.

Мені потрібно моніторити більше, ніж 20 сторінок та 30 хештегів, що робити?
Інтеграція Semantrum та BrandVox дає можливість додавати трьох користувачів у ваш акаунт в BrandVox, кожен користувач використовує свій ліміт окремо, тому в цілому в акаунті ви можете додати до 60 сторінок та до 90 хештегів, за умови, що кожен користувач пройде процедуру авторизації через свій акаунт у соцмережі, пов'язаний із бізнес-сторінкою. Зверніть увагу, що доступ до додавання хештегів регулюється на боці Instagram за певними правилами, детальніше по це тут

Чи можу я отримати публікації за минулі періоди з підключених сторінок та хештегів?
В межах інтеграції Semantrum та BrandVox користувачам доступна ретроспектива даних за останні 90 днів. Під час підключення сторінок до моніторингу у BrandVox автоматично зберігаються публікації за даний період, а також вони автоматично передаються у Semantrum. Під час додавання хештегів BrandVox збирає ТОП публікацій по даним хештегам, а надалі збирає нові.

Я додав сторінки та хештеги до сканування, як зрозуміти, що дані вже зібрані?
Після створення проекту дані у ньому автоматично починають збиратись. Ви можете стежити за процесом у налаштуваннях проекту. Детальніше про синхронізацію даних.

Мене зацікавили інші функції BrandVox, як мені дізнатись більше про цей інструмент?
Ви можете дізнатись більше про функціонал продукту із підказок у самому продукті, а також на порталі бази знань BrandVox. З будь-якими питаннями щодо продукти звертайтесь у чат в продукті у правому нижньому кутку екрану.



    • Related Articles

    • Моніторинг соцмереж

      Соцмережі, які моніторить Semantrum: Facebook Youtube Twitter Instagram Telegram TikTok Кожна соцмережа сканується по-різному, в залежності від її структури та технічних обмежень. Моніториться тільки відкрита інформація. Із соцмереж Semantrum може ...
    • Як переглядати візуальний контент публікацій за хештегами

      Для чого може бути потрібний режим зображень у Semantrum? За допомогою моніторингу зображень ви можете отримати від моніторингу максимум. Особливо це стосується моніторингу соцмереж. Адже класичний медіа моніторинг заснований переважно на текстах та ...
    • Що робити, якщо не вдається знайти потрібну публікацію?

      Кожен інтернет-користувач хоча б раз опинявся у ситуації, коли пошук не давав бажаних результатів. Подібні випадки трапляються і в користувачів системи Semantrum, але їх можна мінімізувати, якщо краще розібратись у принципах роботи системи. ...
    • Які типи джерел моніторить Semantrum

      Semantrum акумулює дані із таких типів медіа: Інтернет ЗМІ та веб-ресурси із новинними матеріалами ТБ Друкована преса Соціальні мережі та месенджери Сайти з відгуками Резюме Онлайн-форуми Semantrum моніторить більше 215 тисяч сайтів новин, ...
    • Моніторинг іноземних Інтернет ЗМІ

      Завдяки Семантруму ви можете постійно моніторити українські веб джерел, а також ЗМІ інших країн світу. Система налаштована таким чином, що найбільше покриття забезпечене серед Інтернет-ЗМІ таких країн: Україна, США, Канада, Великобританія, Польща, ...