Автоматичні звіти та дайджести з автоперекладами

Автоматичні звіти та дайджести з автоперекладами

Експортуючи документи або готові медіазвіти з системи Semantrum, можна перекласти їх автоматично будь-якою з 10 мов: українською, англійською, польською, російською, німецькою, іспанською, французькою, італійською, угорською, румунською.



Зверніть увагу:

Функція автоперекладу можлива до підключення у будь-якому тарифі, адже вона має окрему тарифікацію, як додаткова послуга.
Для налаштування автоматичних перекладів зверніться до вашого менеджера підтримки або продажів або напишіть у чат у системі.

Для чого мені може знадобитись автопереклад документів?

Кейс 1: У Вас є необхідність зібрати матеріал по згадках вашого бренду/компанії різними мовами, але при цьому у звіті необхідно уніфікувати всі дані та надати їх єдиною мовою для зручності у сприйнятті. Ми у Semantrum зібрали за Вашим запитом публікації з різних сайтів різними мовами, якими Ви або Ваші колеги не володієте. А вам залишається з легкістю лише експортувати усі публікації з перекладом відразу на потрібну Вам мову.


Кейс 2. Вам необхідно підготувати аналітичний медіазвіт для замовника або для партнера, якому комфортніше сприймати аналітику рідною, наприклад, польською чи німецькою мовою. При експорті звіту з Semantrum обирайте необхідну мову перекладу і отримуйте звіт у форматах docx або pptx відповідною мовою. При цьому всі тексти і графіки редагуються, і Ви можете внести бажані зміни або щось додати в готовий звіт.


Кейс 3. У Вас з’явився замовник на медіааналітику, якому необхідна аналітика, наприклад, турецькою мовою. Ви звертаєтеся до нас, і ми протягом буквально одного дня налаштовуємо автопереклад дайджестів та звітів ще й турецькою мовою.

Як отримати звіт з автоперекладом?

Новий сервіс автоперекладів дайждестів та медіазвітів у Semantrum працює дуже легко, прямо з вашого особистого кабінету. При експорті необхідних документів або готових медіазвітів із системи Semantrum, ви можете автоматично перекласти їх будь-якою з 10 мов.

КРОК 1. Оберіть потрібну тему.


КРОК 2. Відкрийте меню експортів на панелі інструментів.

КРОК 3. Оберіть варіант експорту - експорт звіту по темі.

КРОК 4. Оберіть формат експорту .docx або .pptx.

КРОК 5. Оберіть експорт звіту з перекладом та мову якою ви бажаєте отримати готовий звіт

Зверніть увагу:
Для експорту звіту по темі не потрібно обирати публікації
Експорти звітів з перекладом достпуні лише у форматі .docx або .pptx.

Після закінчення вибору всіх опцій розпочнеться експорт документу. У лівій нижній частині вікна з'явиться повідомлення про підготовку експорту. Зачекайте, поки з'явиться ще одне повідомлення про вдалий експорт. Натисніть "Підтвердити" та очкуйте завантаження документу.


Як отримати дайджест пубілкацій з автоперекладом?

КРОК 1. Оберіть потрібну тему/теми.
Для того, щоб експортувати публікації із однієї теми, натисніть на її назві у списку тем. 
Якщо вам потрібно експортувати публікації із декількох тем одразу, після обрання першої теми натисніть на чекбокси потрібних тем, а потім - натисніть ОК внизу списку тем. Детальніше про перегляд тем.

КРОК 2. Оберіть потрібні публікації.
Після обрання потрібної теми/тем, оберіть публікації, які необхідно експортувати. Ви можете обрати всі відфільтровані публікації через чекбокс на панелі роботи з публікаціями, або ви можете обрати декілька потрібних публікацій через чекбокси на картках публікацій.



КРОК 3. Відкрийте меню експортів на панелі інструментів.

КРОК 4. Оберіть варіант експорту - експорт обраної кількості документів.

КРОК 5. Оберіть формат експорту .docx або xlsx.


КРОК 6. Оберіть експорт звіту з перекладом та мову якою ви бажаєте отримати готовий звіт



 Зачекайте, поки з'явиться ще одне повідомлення про вдалий експорт. Натисніть "Підтвердити" та очікуйте завантаження документу.

Зверніть увагу:
Експорти обраних публікацій з перекладом доступні лише у форматі .docx або .xlsx.


    • Related Articles

    • Експорти у Semantrum

      У системі Semantrum доступний 22 варіанти експорту. Вони відрізняються між собою за форматами, даними, типами, тощо. У цій статті ми перелічимо всі існуючі у системі формати експортів. Основні види експортів, доступні в системі, - це експорти звітів ...
    • Експорти скорочених текстів (анотацій)

      Якщо у вашому інформаційному полі досить багато публікацій, експорт текстів публікацій у форматі .docx може бути дещо незручним. Щоб скоротити час на роботу із текстами публікацій, ви можете користуватись експортами публікацій із автоматичними ...
    • Налаштування розсилок зі звітами та вкладеними файлами

      Види розсилок з вкладеними файлами У системі Semantrum є можливість отримувати на e-mail розсилки із вкладеними файлами. Ви можете обрати такі види аттачів (можна отримувати одразу декілька): Прес-кліпінг (перелік публікацій) у Word; Cюжетований ...
    • Автоматичний звіт з порівняння тем

      Якщо ви моніторите декілька тем та вам важливо порівняти їх розповсюдження та інші параметри, ви можете скористатись відповідним розділом у режимі перегляду графіків (детальніше про автоматичну візуальну аналітику), а також експортувати спеціальний ...
    • Автоматичний звіт за темою у Word

      Автоматичний звіт за темою у Word У системі Semantrum користувач може самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи .pptx. Якщо вам потрібно отримати готовий медіа-звіт за вашим ...