Експорти у Semantrum

Експорти у Semantrum

У системі Semantrum доступний 22 варіанти експорту. Вони відрізняються між собою за форматами, даними, типами, тощо. У цій статті ми перелічимо всі існуючі у системі формати експортів. 

Основні види експортів, доступні в системі, - це експорти звітів (у форматах Excel, Word або Power Point), експорти списку публікацій (Excel або Word), експорти списку сюжетів та публікацій у сюжетах (Excel або Word).

Останні файли, які ви завантажували, можна знайти у меню "Історія експортів" у меню "Експорти". Всі файли, які ви завантажуєте, можна редагувати. 

Експорти звітів

В системі можна отримати такі автоматичні звіти:
  1. Експорт звіту за темою у Excel (експортуються графіки та числові дані), дізнатись більше про звіт за темою у Excel.
  2. Експорт звіту за темою у Power Point (експортуються графіки та короткі текстові пояснення до графіків), дізнатись більше про звіт за темою у Power Point.
  3. кспорт звіту за темою у Word (експортуються графіки та текстові пояснення до графіків), дізнатись більше про звіт за темою у Word.
  4. Експорт з порівняння тем у Word (доступний, якщо обрано 2-5 тем), дізнатись більше про звіт з порівняння тем.

Експорт переліку публікацій

Наступні варіанти переліку публікацій можна експортувати (доступні, якщо обрати кілька або всі документи у переліку):
  1. Експорт обраних документів у Excel, дізнатись більше про експорт в Excel.
  2. Експорт обраних документів у Word з повними текстами, дізнатись більше про експорт у Word.
  3. Експорт обраних документів у Word зі скороченими текстами ("анотації" - вижимка найважливішого з тексту). Дізнайтесь більше про експорти скорочених текстів (анотацій).
  4. Експорт документів з перекладом у Excel або Word українською, російською, англійською мовами (доступний в залежності від тарифу).
  5. Спеціальний формат експорту - групування за обраними критеріями (налаштовується спеціалістами Semantrum після звернення до служби підтримки). Дізнатись більше про додаткові можливості налаштування експортів у Word.

Експорт переліку сюжетів

Коли ви експортуєте сюжет, експортується текст основної публікації сюжету і список усіх документів, які також були частиною сюжети (дублікатів). Текстів дублів немає. Наступні варіанти переліку сюжетів можна експортувати (доступні, якщо обрати кілька або всі сюжети у переліку):
  1. Експорт сюжетів в Excel.
  2. Експорт сюжетів в Word із різною кількістю даних за публікаціями:
    1. З повними реквізитами (у головному документі та дублях вказані всі реквізити документа), можна обрати також варіанти:
      1. з повними текстами,
      2. із скороченими текстами (анотаціями).
    2. З короткими реквізитами (у головному документі вказані всі реквізити документа, перелічені назви джерел дублів), можна обрати також варіанти:
      1. з повними текстами,
      2. із скороченими текстами (анотаціями).
    3. Тільки заголовки (головного документа, перелічені назви джерел дублів)
  3. Експорт сюжетоутворюючих в Excel.
  4. Експорт сюжетоутворюючих (тільки головних повідомлень сюжету, без дублів) в Word - можуть бути з повними або скороченими текстами:
    1. З повними реквізитами (вказані всі реквізити документа), можна обрати також варіанти:
      1. з повними текстами,
      2. із скороченими текстами (анотаціями).
    2. З короткими реквізитами (вказане тільки джерело), можна обрати також варіанти:
      1. з повними текстами,
      2. із скороченими текстами (анотаціями).
    3. Тільки заголовки (головного документа). Дізнайтесь більше про те, як експортувати сюжети у форматі .docx.
  5. Спеціальний експорт сюжетів  - групування за обраними критеріями (налаштовується спеціалістами Semantrum після звернення до служби підтримки). Дізнатись більше про додаткові можливості налаштування експортів сюжетів у Word.
Більшість з цих форматів можна обрати як вкладення до ваших розсилок. Детальніше про те, як налаштувати розсилки.

Як експортувати дані із системи

Для того, щоб експортувати автоматичні звіти із системи, оберіть потрібну тему/теми чи тег/теги, потім на панелі роботи з публікаціями оберіть потрібний варіант звіту. Для того, щоб експортувати списки публікацій або сюжетів, оберіть всі відфільтровані публікації чи сюжети або оберіть тільки потрібні вам публікації/сюжети, а потім на панелі роботи з публікаціями оберіть потрібний варіант експорту.



Гарного користування системою Semantrum!


    • Related Articles

    • Автоматичні звіти та дайджести з автоперекладами

      Експортуючи документи або готові медіазвіти з системи Semantrum, можна перекласти їх автоматично будь-якою з 10 мов: українською, англійською, польською, російською, німецькою, іспанською, французькою, італійською, угорською, румунською. Зверніть ...
    • Експорти скорочених текстів (анотацій)

      Якщо у вашому інформаційному полі досить багато публікацій, експорт текстів публікацій у форматі .docx може бути дещо незручним. Щоб скоротити час на роботу із текстами публікацій, ви можете користуватись експортами публікацій із автоматичними ...
    • Як використовувати навігацію у експорті у Word

      У системі Semantrum користувач може самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи pptx. Дізнайтесь більше про Експорти у Semantrum. Кожен звіт або медіа дайджест у Semantrum у ...
    • Автоматичний звіт за темою у Excel

      Автоматичний звіт за темою у Excel У системі Semantrum користувачі можуть самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи .pptx. Якщо вам потрібно отримати готовий медіа-звіт за ...
    • Автоматичний звіт за темою у Word

      Автоматичний звіт за темою у Word У системі Semantrum користувач може самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи .pptx. Якщо вам потрібно отримати готовий медіа-звіт за вашим ...