Автоматичний звіт за темою у Excel

Автоматичний звіт за темою у Excel

Автоматичний звіт за темою у Excel

У системі Semantrum користувачі можуть самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи .pptx. Якщо вам потрібно отримати готовий медіа-звіт за вашим об'єктом моніторингу з даними та графіками, оберіть формат експорту публікацій у .xlsx.

Автоматичний звіт за темою у Excel включає в себе:
  1. Динаміка згадувань за вибраний період;
  2. Кількість контактів з аудиторією;
  3. Розподіл за тегами, якщо вони наявні в акаунті;
  4. Розподіл за тональністю згадувань;
  5. Роль об'єкту моніторингу у публікаціях;
  6. Розподіл за країнами ЗМІ;
  7. Індекс лояльності медіа;
  8. Індекс помітності у медіа;
  9. Розподіл за до медіа-холдингами;
  10. Рейтинг джерел;
  11. Розподіл за вагою, тематикою, категорією, мовою джерел;
  12. Рейтинги автоматично визначених організацій та брендів, персон, географічних об'єктів.


Ви можете експортувати звіт .docx, якщо ви переглядаєте одну тему. Автоматичний звіт формується повністю на основі тих фільтрів, які ви застосували у темі. Таким чином, ви можете формувати звіти за різними періодами часу та параметрами. Якщо вам потрібно отримати звіт за тегом, оберіть тему, в якій зустрічається цей тег, оберіть потрібний тег на панелі фільтрів та завантажте звіт.

Ви можете самостійно редагувати, змінювати графіки у звіті у .xlsx за кольором, видом графіків, також, до графіків додаються таблиці зі звединими даними, щоб користувач міг працювати з ними самостійно.

Зверніть увагу:
Звіти в Excel не доступні з режиму сюжетування, без обраної теми та з вкладки Теги.

Як експортувати автоматичний звіт за темою у Excel


КРОК 1. Оберіть потрібну тему.


КРОК 2. Відкрийте меню експортів на панелі інструментів.

КРОК 3. Оберіть варіант експорту - експорт звіту по темі.

КРОК 4. Оберіть формат експорту .xlsx.

Зверніть увагу:
Для експорту звіту по темі не потрібно обирати публікації

Після закінчення вибору всіх опцій розпочнеться експорт документу. У лівій нижній частині вікна з'явиться повідомлення про підготовку експорту. Зачекайте, поки з'явиться ще одне повідомлення про вдалий експорт. Натисніть "Підтвердити" та очкуйте завантаження документу.

Що робити, якщо...
Якщо вам потрібно отримати тексти публікацій та основні дані про них, оберіть формати експорту публікацій у .docx  чи .xlsx.
Якщо ви моніторите декілька тем та вам важливо порівняти їх розповсюдження та інші параметри,  ви можете скористатись відповідним розділом у режимі перегляду графіків (детальніше про автоматичну візуальну аналітику), а також експортувати автоматичний звіт із порівняння тем у форматі .docx. Звіт формується, якщо обрано від 2 до 5 тем.
Якщо у в звітах чи стандартних графіках  ви не знаходите потрібних даних, зверніться до менеджера підтримки або продажів щодо налаштування в вашому акаунті персонального дашборду. Що таке дашборд та яким він може бути, - читайте тут.

Як отримувати розсилку на пошту звіту за темою у Excel

У системі Semantrum є можливість отримувати на e-mail розсилки із вкладеними файлами. Дізнайтесь як налаштувати таку розсилку - тут.


    • Related Articles

    • Автоматичний звіт за темою у Word

      Автоматичний звіт за темою у Word У системі Semantrum користувач може самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи .pptx. Якщо вам потрібно отримати готовий медіа-звіт за вашим ...
    • Автоматичний звіт за темою у Power Point

      Автоматичний звіт за темою у Power Point У системі Semantrum користувач може самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи pptx. Якщо вам потрібно отримати готовий медіа-звіт за ...
    • Експорти у Semantrum

      У системі Semantrum доступний 22 варіанти експорту. Вони відрізняються між собою за форматами, даними, типами, тощо. У цій статті ми перелічимо всі існуючі у системі формати експортів. Основні види експортів, доступні в системі, - це експорти звітів ...
    • Автоматичний звіт з порівняння тем

      Якщо ви моніторите декілька тем та вам важливо порівняти їх розповсюдження та інші параметри, ви можете скористатись відповідним розділом у режимі перегляду графіків (детальніше про автоматичну візуальну аналітику), а також експортувати спеціальний ...
    • Як використовувати навігацію у експорті у Word

      У системі Semantrum користувач може самостійно згенерувати автоматичний звіт за темою. Ви можете експортувати із системи звіти у форматі .docx, .xlsx чи pptx. Дізнайтесь більше про Експорти у Semantrum. Кожен звіт або медіа дайджест у Semantrum у ...