Масове тегування публікацій

Масове тегування публікацій

В системі Semantrum користувачі можуть додавати теги в публікації - мітки, за якими зручно в подальшому аналізувати масив даних. В системі також можна налаштувати автоматичне додавання тегів за наявністю в публікаціях певних ключових слів. Дізнайтесь що таке теги і як їх використовувати?

У Semantrum користувачі мають можливість додавати/редагувати/видаляти теги на публікаціях власноручДетальніше про тегування публікацій.
Якщо вам необхідно виокремити публікації серед масиву даних, варто скористатися інструментом масового ручного тегування обраного масиву публікацій.

Пошук публікацій у темі/темах

Для того, щоб створити тег, потрібно спершу відфільтрувати публікації за певним параметром. Розглянемо на прикладі пошуку згадувань ОБСЄ у темі "Кулеба Дмитро". Якщо вам потрібно знайти якесь слово/персону/компанію, яка згадувалась разом із ключовими словами у певній темі, або перевірити, чи потрапила певна публікація у тему, скористайтесь полем Пошук на панелі фільтрів. Детальніше про пошук публікацій в темі/темах.



Крок 1. Оберіть необхідну тему/теми та натисніть «ОК».
Крок 2. Введіть в поле пошуку слова або словосполучення та натисніть «ОК».
Таким чином, ви отримуєте публікації, які містять пошукове слово/слова, та потрапили в обрану тему. Результати пошуку підсвічуються жовтим у публікаціях, щоб можна було знайти потрібне слово у тексті.
Здійснювати пошук та обирати публікації можна за будь-яким потрібним вам параметром, в одній темі, в декількох темах або без вибору тем.

Масова робота з тегами

Коли ви відфільтрували публікації за бажаними параметрами, можете переходити  до масової роботи з тегами. 
Передивіться публікації у стрічці, якщо ви плануєте додавати/видаляти теги, щоб впевнитись, що всі вони дійсно потребують редагування. Тепер ви можете додавати/видаляти теги на декількох публікаціях чи на всьому масиві. Для цього оберіть всі або потрібні публікації та натисніть на іконку тегів на панелі дій з публікаціями  .




КРОК 1. Оберіть публікації, на яких бажаєте додати/видалити теги.

КРОК 2. Натисність на іконку тегування публікацій .

Перед вами з'явиться вікно керування тегами.



КРОК 3. Введіть необхідний тег чи декілька тегів.

Якщо вам потрібно додати в публікацію/-ії тег, який вже раніше використовувався, ви можете почати вводити назву у поле, та система підкаже вам відповідний тег. Якщо вам потрібно додати новий тег, напишіть його назву та натисніть Enter на клавіатурі.

КРОК 4. Натисність кнопку "Додати теги" або "Видалити теги".

Заборонені символи для створення та редагування тегів

~!@#$%^&*()+=[{]}|\/,<>?;
Система може дати зберегти тег із деякими з них, проте вони провокують певні проблеми при масовій роботі з тегами.

Якщо ви обрали багато публікацій, системі знадобиться трохи часу для їх опрацювання. Готово!

Тепер ви можете застосувати інструмент масового тегування публікацій. 


Зверніть увагу:
  1. Максимальна кількість публікацій, доступних для масових операцій визначена Вашим тарифним планом. Зверніть увагу, що у тестовому доступі кількість доступних - 5, після отримання комерційного доступу ця кількість збільшиться. 
  2. Теги зміняться для всіх користувачів акаунту.

Після того, як Ви завершили роботу з тегами, Ви можете переглянути стрічку публікацій у режимі тегів. Детальніше про перегляд у режимі тегів.

Користувачі можуть вручну редагувати/додавати/видаляти теги  як для певних публікацій, так і для цілих сюжетів. Дізнатися більше про роботу з тегами у режимі перегляду сюжетів.

Ви можете експортувати публікації, в яких наявні обрані вами тег/теги, незалежно від того, до якої теми потрапили публікації з цим тегом/тегами. Для експорту публікації за тегом/тегами перейдіть у режим тегів (детальніше про перегляд у режимі тегів), оберіть тег/теги та оберіть потрібний формат експорту.

Щоб отримати статистику за всіма чи потрібними вам тегами, скористайтесь режимом "Графіки". Детальніше про автоматичну візуальну аналітику (режим "Графіки"). Крім того, розгорнуту статистику за тегами ви можете отримати в інтерактивному дашборді. Детальніше про те, що таке дашборд і які його можливостіВи можете отримати дані за тегами в експорті списку публікацій у форматі .xlsx для самостійної роботи з даними. Як експортувати публікації з теми у форматі .xlsx. Дані про кількість згадувань тегів у темі можна отримати з автоматичних звітів у форматах .xlsx та .docx. Автоматичний звіт за темою у Excel. Автоматичний звіт за темою у Word.



    • Related Articles

    • Тегування публікацій

      У Semantrum користувачі мають можливість додавати власноруч теги на публікаціях. Якщо вам необхідно виокремити публікації серед масиву даних, варто скористатися ручним тегуванням. Пошук публікацій у темі/темах Для того, щоб створити тег, потрібно ...
    • Що таке теги і як їх використовувати?

      Що таке тег? Це мітка, яка може проставлятись на публікаціях автоматично або вручну. Це свого роду класифікаційна ознака. Теги дозволяють фільтрувати публікації, формувати за ними графіки, експортувати дані до звіту. В системі також можна налаштувати ...
    • Що таке автоматичне тегування публікацій?

      Що таке автотеги? Автоматичні теги - це додаткова автоматична класифікація публікацій на основі ключових слів, які у них згадуються. Автотеги налаштовуються індивідуально для кожного акаунту та додаються до публікацій автоматично після їх надходження ...
    • Робота з тегами у режимі перегляду сюжетів

      В системі Semantrum користувачі можуть додавати теги в публікації - мітки, за якими зручно в подальшому аналізувати масив даних. В системі також можна налаштувати автоматично додавання тегів за наявністю в публікаціях певних ключових слів. Дізнайтесь ...
    • Як видалити декілька публікацій одразу

      Якщо ви вирішили видалити не одну публікацію, а декілька доразу, ви можете скористатись інструментом масового видалення публікацій. Масове видалення публікацій у темі КРОК 1. Оберіть публікації,  які потрібно видалити.  Якщо ви працюєте в одній темі ...